Grillime tomateid

Grillime tomateid

Grillimise hooaeg on täies hoos ning sel aastal on Bambona tootevalikusse lisandunud grillimiseks mõeldud maitseained kirss-ploomtomatitega foolium alusel. Tomatid, oliivõli, maitseained ja kuumuskindel alus garanteerivad mõnusa maitseelamuse.

Valmistamine on lihtsamast lihtsam:

  1. Eemalda kilest ümbris ning pese tomatid ja foolium alus.
  2. Puhtad tomati kobarad pane foolium alusele, lisa tomatitele kaasas olev oliivõli ning maitseainete segu.
  3. Pista alus grillile ja küpseta soovitud küpsusastmeni (ca 10min)
  4. Kui tomatid küpsed, võta alus grillilt ning hakka grilltomateid nautima!

Suunamudija Mikk näitab ette, kuidas tomateid grillida!

NB! Grill tomatid maitsevad oivaliselt ka ahjus valmistatuna!

Grilltomatid sobivad nautimiseks iseseisvalt või ka grill liha või kala kõrvale.

Proovi järgi ja anna meilegi teada, kuidas maitses!

Lisa kommentaar

Teie e-maili ei avalikustata. Kohustuslikud väljad on märgitud *